Hjemmelavede fiskefileter og remoulade
I sidste uge var jeg til madklub-middag hos min kære veninde L, som havde lavet rigtig lækre fiskefileter og hjemmelavet remoulade. Denne ret blev jeg simpelthen selv nødt til at lave, for da jeg var i Torvehallerne i går spottede jeg nogle dejlig friske rødspættefileter. Jeg stod for fiskefileterne og salat, mens min kæreste kastede sig ud i en hjemmelavet remoulade, som VIRKELIG smagte godt. Remouladen er fra denne blog MadGlad. Vi brugte dog skyr i stedet for græsk yoghurt, drue agurker i stedet cornichoner og tilsatte en smule gurkemeje til sidst. Prøv den!
Fiskefileter (til 2 personer + rester):
6 friske rødspættefileter
2 æg
Fintvalsede havregryn
Rugmel
Salt og peber
Smør eller olie
Fremgangsmåde:
1. Pisk æg sammen i en stor skål.
2. Kom rugmel og havregyn på hver sin tallerken.
3. Vend først rødspættefileterne i rugmel, derefter æg og til sidst havregryn. Tryk lidt, så melet og havregrynene sidder fast.
4. Smelt smør eller olie på en varm pande, steg rødspættefileterne til de er sprøde og gyldne.
5. Krydrer med lidt salt og peber mens i ligger på panden.
Rucola salat (til 2 personer):
En stor håndfuld rucola
1 avokado
2 tomater
1 rød peberfugt
En sjat god olivenolie
En sjat balsimico
Fremgangsmåde:
1. Skær avokado, tomater og peberfrugt groft. Kom det i en skål sammen med rucolaen.
2. Hæld en sjat olivenolie og en sjat balsamico over salaten, rør lidt.
Ingen kommentarer endnu