Nyt spændende køkkenredskab

Vegetardeller vendt i sesamfrø

Disse vegetardeller er lavet på røde linser og sorte bønner. De er super lækre til en frisk salat, men kan også bruges som bøf i en burger eller som fyld i pitabrød. Jeg serverede dem med en salat af rødbeder, gulerødder, æbler og lidt kerner. Dertil havde jeg lavet en skyrdressing, som bestod af skyr, hakket persille, hvidløg, lidt citron, salt og peber. Dagen efter blev resterne brugt som fyld i fuldkornspitabrød.

Skærmbillede 2014-03-13 kl. 20.33.23

Vegetardeller (ca. 8 stk.)
1,5 dl kogte røde linser
1 dl kogte sorte bønner (kan skiftes ud med 1 dl røde linser)
1 æg
1,5 dl fintvalsede havregryn
1,5 løg
1 fed hvidløg
1 tsk stødt chili
2 tsk spidskommen.
2 spsk frisk persille
Salt og peber
Sesamfrø til at vendes bøfferne i.

Fremgangsmåde:
Løg, hvidløg og persille hakkes fint. Bønnerne blendes lidt. Det hele røres sammen og formes til 8 små bøffer (du kan selv bestemme størrelsen), tryk dem lidt flade. Dellerne vendes i sesamfrø og steges gyldne i kokosolie eller olivenolie.
Dellerne kan også fryses ned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt spændende køkkenredskab