Speltotto med ærter, rucola og champignoner

Dadelkugler med kaffe og kokos

Disse dadelkugler er super lækre og perfekte som en sund snack.

dadelkugler

Dadelkugler med kaffe og kokos (ca. 25 stk)
450g udstenede tørrede dadler
100g abrikoser
50g mandler
20g kakao
2 spsk kokosfibre (eller 2 spsk blendet kokosmel, hvis du ikke har kokosfibre)
1 tsk vaniljepulver
1 espresso shot (kan undlades hvis man ikke kan lide kaffe)
Kokosmel til at trille dadelkuglerne i

Fremgangsmåde:
1. Start med at udstene de tørrede dadler.
2. Kom dadlerne op i den gryde og varm dem op i ca. 1 min. Dette gør dadlerne blødere og nemmere at “arbejde” med.
3. Mandler og abrikoser blendes til en grov masse.
4. Dadlerne, mandler, abrikoser, kakao, kokosfibre, vaniljepulver og espressoshotet røres sammen til en ensartet masse.
5. Stil dadelmassen på køl i ca. 1 time.
6. Tril massen i kokos til små mundrette kugler.

Opbevar dadelkuglerne på køl i en lufttætbeholder.

2

  • Mette Dah,l

    Hvad med den flotte lagkage, der er et billede af!? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • GoodiesByGrundtvig

      Regner med at opskriften på lagkagen kommer i morgen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Speltotto med ærter, rucola og champignoner