Ismageriet på Amager

Lilla Kafferosteriet i Malmø

I Påsken var min kæreste og jeg en lille weekendstur i Malmø, hvor vi fik slappet af med lange gåture, shopping og god mad. Jeg havde læst en masse guides og anbefalinger inden vi tog afsted, så jeg vidste hvor de gode butikker lå, samt hvor den bedste kaffe og billigste sushi kunne købes.
Et af stederne som jeg havde fundet frem til var Lilla Kafferosteriet, som ligger på Baltzarsgatan 24, 211 36 Malmö. En super hyggelig cafe, med rigtig god kaffe. Solen skinnede da vi var der, så vi satte os i cafeens hyggelige lille baggård. De havde ikke islatte på menukortet, men den søde ekspedient ville gerne lave en islatte til mig alligevel. Derudover delte min kæreste og jeg en kardemommesnurre, som virkelig overraskede os, umiddelbart så den lidt tør ud, men den smagte skønt af kardemomme og var super blød og luftig. Så hvis man skal til Malmø, bør man helt sikkert smutte forbi Lilla Kafferosteriet.   Se mere på deres hjemmeside her

IMG_6511

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ismageriet på Amager