Asiatisk tomat/avokado salat

Ovnbagt laks med birkes

Da jeg den anden dag købte to store lækre laksebøffer i torvehallerne, tilberedte jeg dem efter en opskrift fra kogebogen MK Bootcamp (se her). Laksen blev super lækker og så var det virkelig nemt! Opskriften har jeg skrevet nedenunder, med lidt modifikationer.

Laks med birkes (2 personer)
2 laksebøffer
ca. 3 spsk blå birkes
Saft fra en lime
Salt og peber

foto-8

Fremgangsmåde:
1. Start med at tage skindet af laksen
2. Kom alle de blå birkes ud på en tallerken.
3. Vend laksebøfferne i birkes, så de er helt dækkede.
4. Kom nu laksen op i et ovnfastfad.
5. Pres limesaften hen over laksen.
6. Krydre med lidt salt og peber.
7. Laksen skal have ca. 20 min. i en forvarmet ovn, på 180 grader.

Jeg servede laksen med et skyr dressing, lidt stegte porre og en asiatisk inspireret tomat/avokado salat (som du kan finde her)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asiatisk tomat/avokado salat