Hjemmelavet koldskål
Koldskål er en skøn dessert eller snack, især her om sommeren. Der findes rigtig mange forskellige købe koldskål og jeg er personlig ret vild med cheasys og løgismoses, dog er det lidt hyggeligere og lækkert selv at lave koldskålen. Denne opskrift på koldskål er relativ sund, da der kun er en smule sukker i, hvilket kunne skiftes ud med sukrin, hvis man vil det.
Koldskål (2 store portioner)
2 æggeblommer
2 spsk. rørsukker
5 dl kærnemælk
3 dl cheasy vaniljeyoghurt
1/2 vaniljestang
Saft og skal fra en lille øko citron (smag dig frem)
Fuldkornskammerjunker
Jordbær
Fremgangsmåde:
1. Pisk æggeblommer og rørsukker sammen til en let og luftig æggesnaps.
2. Tilsæt kærnemælk, yoghurt, korn fra vaniljestang samt citron saft og revet citronskal.
3. Pisk alle ingredienserne godt sammen.
4. Hæld koldksålen op i en kande og opbevar på køl, indtil den skal serveres.
5. Server med lidt fuldkornskammerjunker og friske jordbær.
Ingen kommentarer endnu