Blomkålspizza med kartoffel, rosmarin og mascarpone

Hjemmelavet koldskål

Koldskål er en skøn dessert eller snack, især her om sommeren. Der findes rigtig mange forskellige købe koldskål og jeg er personlig ret vild med cheasys og løgismoses, dog er det lidt hyggeligere og lækkert selv at lave koldskålen. Denne opskrift på koldskål er relativ sund, da der kun er en smule sukker i, hvilket kunne skiftes ud med sukrin, hvis man vil det.

IMG_6567

Koldskål (2 store portioner)
2 æggeblommer
2 spsk. rørsukker
5 dl kærnemælk
3 dl cheasy vaniljeyoghurt
1/2 vaniljestang
Saft og skal fra en lille øko citron (smag dig frem)

Fuldkornskammerjunker
Jordbær

Fremgangsmåde:
1. Pisk æggeblommer og rørsukker sammen til en let og luftig æggesnaps.
2. Tilsæt kærnemælk, yoghurt, korn fra vaniljestang samt citron saft og revet citronskal.
3. Pisk alle ingredienserne godt sammen.
4. Hæld koldksålen op i en kande og opbevar på køl, indtil den skal serveres.
5. Server med lidt fuldkornskammerjunker og friske jordbær.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomkålspizza med kartoffel, rosmarin og mascarpone