Bananvaffel

Kyllingesuppe med porre

DSC00568

DSC00574

DSC00587

DSC00589

Ingredienser (4 personer)
1 hel kylling (ca. 1,4kg) gerne økologisk
Vand
3 porre
5 gulerødder
3 stilke bladselleri
2 løg
3 fed hvidløg
Et lille bundt persille
Et lille bundt timian
2 laurbærblade
Salt og peber
1/2 bouilion terning

Fremgangsmåde:
1. Kom hele kyllingen op i en stor gryde. Dæk kyllingen med vand. Bring det i kog.
2. Tilsæt salt, bouillonterningen, den grønne del af porrerne, de halve løg, hvidløg, gulerødder, bladselleri, persille, timian og laurbærblade.
3. Lad det hele koge i ca. 1 time, tjek at kyllingen er mør.
4. Tag kyllingen op, fjern skindet og pil al kødet fra skroget. Skær kødet i mundrette stykker.
5. Sigt suppen. Tag det grønne fra porrerne fra. Hæld suppen tilbage i gryden, sammen med alle grønsagerne, den hvide del af porrerne samt kyllingekødet.
6. Lad suppen simre i ca. 20 og smag til med salt og peber.
7. Server suppen med lidt hakket persille på toppen og lidt fuldkornbrød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananvaffel