Rødbede-gulerod-ingefær juice

Nøddebrud med mørk chokolade

Mørk chokolade er altid lækkert, når man trænger til lidt sødt (synes jeg), men nogle gange bliver det en smule kedeligt, derfor er disse lækre nøddebrud et godt alternativ. Jeg har brugt valnødder og mandler, men hasselnøder, cashewnødder, macadamianødder eller tørret frugt kan helt sikkert også bruges.
DSC00518

DSC00527

 DSC00530

 DSC00564

Ingredienser:
60g mandler
60g valnødder
100g mørk chokolade (70% eller mørkere)

Fremgangsmåde:
1. Hak chokolade og smelt den over et vandbad.
2. I mellemtiden hakkes nødderne groft.
3. Kom nødder og den smeltede chokolade op i en skål og rør godt rundt.
4. Kom det hele på et stykke bagepapir og brug en dejskraber til at glatte det ud i et tyndt lag. Lad chokladen størkne.
5. Når chokoladen er størknet, kan du skære det ud i mundrette stykker.
6. Opbevar på køl i en lufttæt beholder.

2

  • Hej,
    Ville bare lige sige tak for nogle fantastiske opskrifter – det er meget inspirerende og jeg skal da helt sikkert i gang med denne omgang nøddebrud 🙂

    Kig evt. forbi min blog: http://www.simonebjerregaard.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • GoodiesByGrundtvig

      Hej Simone.
      Tusinde tak for din kommentar, det er virkelig dejligt at høre fra en som rent faktisk læser min blog! Og ja prøv endelig disse nøddebrud, de er super lækre som en lille aftensnack til en kop kaffe 🙂
      Jeg vil bestemt smutte forbi din blog.
      Hilsen Emilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbede-gulerod-ingefær juice