Appelsin-gulerod-ingefær juice

OLUFs IS

Et af mine yndlings issteder i København er OLUFs IS, som ligger på Olufsvej 6 på Østerbro. Her laver de frisklavet italiensk ispinde, på italiensk kaldet “Gelato su Stecco”, som smager helt fantastisk! Isen er som al ægte gelato baseret mere på mælk end på fløde – hvilket giver et mindre fedtindhold end normale industri-ispinde. Derudover kan man også få sorbet-ispinde. Ispindene fås i fire forskellige størrelser, small, medium, large og x-large. Jeg har efterhånden besøgt OLUFs IS et par gange, så jeg har smagt lidt at hver, men for noget tid siden fik jeg deres chokoladeis, med mælkechokoladeovertræk og chokolade knas, den kan jeg klart anbefale, dog i en af de små størrelser, da jeg fik den i large, hvilket blev lidt for meget. For en uges tid siden var min kæreste og jeg forbi igen, hvor vi prøvede et par forskellige is. Vi fik begge en pistacie is, med mælkechokolade overtræk og krokant drys. Den smagte rigtig lækkert, uden den kunstige pistacie smag man er vant til fra andre is, denne var mere mild og med en autentisk pistaciesmag. Hele kombinationen med pistacieis, mælkechokolade og knasende krokant, var skøn!
Derudover fik vi to små ispinde, en med vaniljeis, karamel chokolade og lakrids drys og en med mintis, mørkchokolade overtræk og marengs drys. Den sidste med mint og mørk chokolade er helt klart blevet min favorit, isen var let men med en kraftig smag af mint, og med den mørkechokolade fik man associationer til After Eight.
Læs mere om dagens is og deres åbningstider på deres hjemmeside og instagram.

DSC01033

isboks red

foto

is red.

is 2 red.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appelsin-gulerod-ingefær juice