Velkommen!

Müsli med valnødder

Jeg elsker müsli, især Løgismoses müsli med nødder og tørret frugt! Har I prøvet den?
Desværre synes jeg tit de lækre müslier man kan købe er for dyre eller også indeholder de for meget sukker. Så da jeg den anden dag købte en pose Sukrin Gold, besluttede jeg mig for at afprøve det i en müsli med valnødder, frø og kerner. Det blev virkelig lækkert!

Müsli med valnødder

2 del valnødder, groft hakket
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1/2 dl kokosmel
1 spsk Sukrin Gold (hvis du ikke har det kan man sagtens bruge brun farin, honning eller sukker)
1 spsk agavesirup

1. Tænd ovnen på 125 grader
2. Bland alle ingredienser og hæld det ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
3. Bag det i cirka 25 min. Men hold øje med det og rør gerne i det et par gange undervejs.
4. Lad müslien køle af og opbevar i lufttæt beholder.

foto 4  foto 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen!